Shqipëria në FIA Motorsport Games, shikoni emisionin e RTSH

0
259

Edhe tre ditë na ndajnë nga pjesëmarrja historike e Shqipërisë në një Kampionat Botëror siç është FIA Motorsport Games që këtë vit do të zhvillojë edicionin e parë të tij në datat 1-3 Nëntor në Romë. Radio Televizioni Shqiptar po i kushton vëmendje maksimale përfaqësimit të Shqipërisë në këtë kompeticion të rëndësishëm ku dy pilotët, 15-vjeçarja Alexia Karaguni dhe 14-vjeçari Kristofor Mjeshtri, do të garojnë në disiplinën Karting Slalom Cup. Më lart mund të ndiqni emisionin “Shtëpia e Motorëve” i transmetuar në RTSH, ku pas minutës 34:00 i kushtohet hapësirë pikërisht pjesëmarrjes së Shqipërisë në FIA Motorsport Games. Shikim të këndshëm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here