Scrutineers Seminar në Sllovaki/ Auto Club Albania merr pjesë me disa kontrollorë

0
326

Në datat 17-18 Mars, Federata Sllovake e Motorsportit (SAMŠ) organizoi seminarin me kontrollorët teknik të Federatave që janë pjesë e Zonës Sportive të Evropës Qendrore (CEZ-FIA) ku bën pjesë edhe Shqipëria

Automobile Club Albania si Autoriteti Kombëtar Sportiv i Motorsportit në Shqipëri, u përfaqësua nga disa kontrollorë teknik në këtë seminar që u zhvillua në “Slovakiaring”, kompleksin më të madh të garave në Sllovaki.

Pajisjet e sigurisë e pilotëve dhe të makinave, Performance Factor, Karting dhe Driving Academy ishin temat kryesore të seminarit, të cilat u alternuan edhe me ushtrime praktike në kompleksin “Slovakiaring”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here