RTSH Korça, kronikë për Konkursin Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023″

0
335

RTSH Korça i ka kushtuar një kronikë fillimit të Edicionit të 12-të të Konkursit Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023” që ka nisur më 26 Prill me Finalen e Korçës.

Në këtë Edicion, Konkursi do të zhvillohet në 10 qytete: Korçë, Pogradec, Elbasan, Shkodër, Lezhë, Durrës, Vlorë, Fier, Berat dhe Tiranë

Faleminderit Sponsorëve të eventit: Union Bank dhe Unionnet Western Union

Gjithashtu, falënderojmë edhe institucionet partenere në këtë Konkurs: Drejtorinë e Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor (DPSHTRR), Ministrinë e Arsimit dhe Sportit dhe Ministrinë e Brendshme.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here