Nxënësit e shkollës “Vatra e Dijes” i bashkohen fushatës “This is My Street”

0
126

Automobile Club Albania vazhdon të mbështesë dhe promovojë fushatën globale për sigurinë rrugore, “This is My Street”. 1.35 milionë njerëz humbasin jetën në rrugët e botës çdo vit dhe këto janë statistika shqetësuese.

Fëmijët dhe të rinjtë kërkojmë veprim për Sigurinë Rrugore. Fushatës globale “This is My Street” i janë bashkuar edhe nxënësit e shkollës “Vatra e Dijes” që ndodhet në Tiranë.

Edhe një herë, Auto Club Albania mbështet fëmijët dhe të rinjtë, të cilët i janë bashkuar kësaj fushate ndërkombëtare duke kërkuar rrugë më të sigurta dhe të pastra edhe në Shqipëri.

Bashkojuni edhe ju fushatës globale duke u regjistruar në linkun më poshtë:

www.mystreet.org

Shpërndajeni sa më shumë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here