Njoftim i rëndësishëm për asistencën rrugore të Auto Club Albania

0
71

Për shkak të situatës së krijuar nga përhapja e koronavirusit Covid-19 dhe masave të mara nga autoritetet shtetërore për sa i përket kufizimit të lëvizjes së automjeteve dhe njerëzve njëkohësisht, Auto Club Albania njofton edhe një herë anëtarët e tij për mënyrën e kontaktit dhe numrat e telefonit në rast të kërkesës për asistencë rrugore.

-Nga ora 08:00-16:00, na kontaktoni në numrat e mëposhtëm:

0676001222

0696001222

042387017

-Nga ora 16:00-08:00, na kontaktoni në numrin:

0676000780

Gjithashtu, mund të na kontaktoni në çdo moment në adresën tonë të e-mailit:

info@aca.al

Faleminderit për mirëkuptimin!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here