Mobiliteti & Covid-19

Asistenca Rrugore e Automobile Club Albania

Asistenca rrugore është 24 orë në shërbimin tuaj, edhe gjatë kësaj periudhe pandemie që po kalojmë.

Udhëzues për udhëtimet në Evropë mundësuar nga ACA

Më poshtë do të gjeni informacione në lidhje me masat ndaj Covid-19 që janë në disa shtete të Evropës. Në seksionin “udhëzime të përgjithshme” do të gjeni masat që janë marrë për të parandaluar përhapjen e koronavirusit. Seksionet “Kufizimet e udhëtimit”, “shërbimet”, “kampingjet” dhe “eventet” ju informojnë për pushimet dhe kufijtë.

Informacion nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Nëse keni simptoma të Covid-19, telefononi në numrin e urgjencës 127. Gjithashtu, mund të telefononi edhe në numrin 0800 40 40 nëse keni pyetje në lidhje me situatën.

https://new.shendetesia.gov.al/category/lajme/

Komisioni Evropian

Udhëzimi i Komisionit Evropian për rifillimin e udhëtimit në mënyrë të sigurt dhe rindezjen e turizmit për vitin 2020 dhe më gjerë.

https://aca.al/paketa-e-komisionit-evropian-si-te-rifilloje-udhetimi-dhe-turizmi/

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_20_854