Konkursi Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023″/ Shkolla “14 Nëntori” fiton Finalen e Durrësit

0
333

Vazhdon normalisht Konkursi Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023” me Finalen e Durrësit ku në tre vendet e para u renditën shkollat:

  1. “14 Nëntori”
  2. “Vasil Ziu”
  3. “Nënë Tereza”

Konkursi vazhdon më 22 Maj me Finalen e Vlorës

Faleminderit Sponsorëve të eventit: Union Bank Albania dhe Unionnet Western Union

Gjithashtu, falënderojmë edhe institucionet partenere në këtë Konkurs: Drejtorinë e Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor (DPSHTRR), Ministrinë e Arsimit dhe Sportit dhe Ministrinë e Brendshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here