Konkursi Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023”/ Shkolla “100-vjetori i Pavarësisë” fiton Finalen e Fierit

0
314

Vazhdon me sukses dhe angazhim maksimal nga Automobile Club Albania Konkursi Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023”. Gjatë javës është zhvilluar Finalja e Fierit, ku në tre vendet e para u renditën shkollat:

  1. 100-vjetori i Pavarësisë
  2. Naim Frashëri
  3. Kristaq Shtëmbari

Faleminderit Sponsorëve tanë: Union Bank Albania dhe Unionnet Wester Union.

Gjithashtu, falënderojmë edhe institucionet partenere në këtë Konkurs: Drejtorinë e Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor (DPSHTRR), Ministrinë e Arsimit dhe Sportit dhe Ministrinë e Brendshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here