Kalendari i Garave të Motorsportit – 2022

0
368

Automobile Club Albania publikon kalendarin e garave të motorsportit për vitin 2022.

Në varësi të rrethanave të ndryshme, Automobile Club Albania rezervon të drejtën e ndryshimit të datave.

Ftojmë klubet dhe pilotët që të bëhen pjesë e eventeve që do të organizohen këtë vit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here