Java Botërore e Sigurisë Rrugore/ Thirrje për të menduar mirë për mobilitetin

0
257

Edicioni i 7-të i Javës Botërore për Sigurinë Rrugore të Kombeve të Bashkuara po zhvillohet gjatë 15-21 Maj 2023. Fushata i bën thirrje drejtuesve të qeverive që të mendojnë mirë për mobilitetin, në mënyrë që të krijojnë një mjedis të sigurt dhe të përshtatshëm për këmbësorët, përdoruesit e biçikletës dhe transportin publik. Kjo pike është një nga rekomandimet në Planin Global për Dekadën e Veprimit, 2021-2030.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here