Java e Sigurisë Rrugore/ Rrugë për jetën, për njerëzit dhe për planetin

0
204

17-23 Maj 2021. Java e 6-të Globale e Sigurisë Rrugore. Rrugët me shpejtësi të ulët shpëtojnë jetë. Kufizimi i shpejtësisë në 30 km/h në qendrat urbane krijon rrugë të shëndetshme, të gjelbërta dhe të jetueshme, me fjalë të tjera, rrugë për jetën. Thirrje për liderët që të vendosin për shpejtësi të ulët në rrugë në të gjithë botën, duke limituar shpejtësinë në 30 km/h aty ku njerëzit ecin, jetojnë dhe luajnë.

Bashkohuni me fushatën #Love30 që të vendoset limiti i shpejtësisë 30 km/h në qytete, metropole dhe zonat rurale në të gjithë botën.

https://www.unroadsafetyweek.org/en/home#letter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here