Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2024″/ Pilotët duhe të plotësojnë Performance Factor

0
114
Performance Factor – Të gjithë pilotët e regjistruar për Edicionin e 9-të të garës ndërkombëtare Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2024”, duhet që të plotësojnë dhe dërgojnë Performance Factor. Gara do të zhvillohet më 22-23 Qershor në Malin e Krujës. Linku 👇
Performance Factor – All registered pilots must complete and submit the Performance Factor. Link below
👇

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here