Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2024”/ 29 pilotë të regjistruar

0
222

Automobile Club Albania do të organizojë Edicionin e 9-të të garës ndërkombëtare, Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2024” që do të zhvillohet më 22-23 Qershor 2024 në Malin e Krujës.

E vetmja garë ndërkombëtare që zhvillohet në Shqipëri, e vlefshme për Kampionatin e FIA-CEZ (Zona e Evropës Qendrore) në disiplinën Hill Climb.

Gara është e vlefshme gjithashtu edhe për Kampionatin e Kosovës dhe për Kupën e Shqipërisë.

Linku i Regjistrimit në garë:

http://www.kstiming.com/cez/lista.php

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here