Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2023” më 1 dhe 2 Korrik në Malin e Krujës

0
411

E vetmja garë ndërkombëtare që zhvillohet në Shqipëri, e vlefshme për Kampionatin e FIA-CEZ (Zona e Evropës Qendrore) në disiplinën Hill Climb është vendosur që këtë vit të zhvillohet më 1-2 Korrik 2023.

Në linkun më poshtë gjeni kalendarin e plotë të garave të Hill Climb 2023

http://www.cez-motorsport.com/2023/calendar/cez-hill-climb/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here