Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2023” më 1-2 Korrik në Malin e Krujës

0
340

Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2023”, këtë vit do të zhvillohet në datat 01 dhe 02 Korrik në Malin e Krujës

E vetmja garë ndërkombëtare që zhvillohet në Shqipëri, e vlefshme për Kampionatin e FIA-CEZ (Zona e Evropës Qendrore) në disiplinën Hill Climb.

-Makina ✅

-Licenca Ndërkombëtare ✅

-Pasaporta Teknike e Mjetit ✅

-Performance Factor (FIA) ✅

Për më shumë informacion, kontaktoni në:

📱+355 67 600 0780

📧 [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here