Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2022”/ Nisin regjistrimet

0
246

Hill Climb “Trofeu Skënderbej” – 11-12 Qershor 2022 në Krujë

Regjistrohuni në Kategorinë Pro

http://www.kstiming.com/cez/lista.php

Në linkun më poshtë gjeni Rregulloren e garës

https://hillclimb-2022.aca.al/wp-content/uploads/2022/06/2022-06-02-Kruja-Hillclimb-Supplementary-Regulations.pdf

Automobile Club Albania njofton të gjithë pilotët dhe klubet se në këtë edicion të Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2022”, nuk do të zhvillohen gara në Kategorinë Promo. Pilotët që dëshirojnë të marin pjesë në Kategorinë Pro, duhet që mjeti i tyre të plotësojë standarted e sigurisë së parashikuara në rregulloren e eventit. Faleminderit për mirëkuptimin.

Ushtroni pasionin në gara të sigurta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here