Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2022″/ Informacion për pilotët

0
174

Të gjithë pilotët dhe klubet pjesëmarrëse në garën Hill Climb “Trofeu Skënderbej” 2022, do të gjejnë informacionin e nevojshëm në linkun më poshtë.

Drivers’ Briefing

Info Drivers

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here