Highlights “Kruja Hill Climb 2018”

0
929

Shpejtësi-Adrenalinë-Guxim-Sfidë

Auto Club Albania organizoi gjatë vitit 2018, edicionin e pestë të eventit “Trofeu Skënderbej – Kruja Hill Climb 2018”.

Gara është regjistruar në kalendarin e Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit (FIA) si dhe është e vlefshme për kampionatin CEZ (Central European Zone).

Highlights me pamje të tre pilotëve që u ngjitën në podium.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here