FIA Volunteers&Officials Weekend/ Falënderim dhe respekt për vullnetarët dhe zyrtarët e garave

0
215

“FIA Volunteers & Officials Weekend” është vendosur që për këtë vit të zhvillohet këtë fundjavë në datat 28-29 Nëntor. Një moment i veçantë vlerësimi publik dhe falënderimi për angazhimin e vullnetarëve dhe zyrtarëve të garave, të cilët kanë një pjesë thelbësore të sigurisë dhe suksesit të çdo eventi të motorsportit në të gjithë botën.

Më poshtë mund të ndiqni videon e realizuar nga FIA me pilotët e Formula 1, të cilët falënderojnë vullnetarët dhe zyrtarët e garave, pa të cilët do të ishte e pamundur zhvillimi i garave dhe eventeve të motorsportit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here