FIA Motorsport Games 2022/ Kalendari i garave të pilotëve shqiptarë

0
646

Shqipëria do të përfaqësohet nga katër pilotë në tre disiplina të ndryshme në Edicionin e 2-të të kompeticionit botëror, FIA Motorsport Games 2022 që do të zhvillohet më 26-30 Tetor në Marsejë, Francë.

𝗖𝗲𝗿𝗲𝗺𝗼𝗻𝗶𝗮 𝗲 𝗵𝗮𝗽𝗷𝗲𝘀

26 Tetor – 19:30 – 21:00 (Live në RTSH Sport)

𝗖𝗿𝗼𝘀𝘀 𝗖𝗮𝗿 𝗦𝗲𝗻𝗶𝗼𝗿 – 𝗚𝗲𝗻𝘁𝗷𝗮𝗻 𝗦𝗵𝗮𝗾𝗶𝗿𝗶

28 Tetor – 10:20 – Provat e Lira

28 Tetor – 14:20 – Kualifikueset

28 Tetor – 16:35 – Bateria e parë

29 Tetor – 10:14 – Nxemja

29 Tetor – 11:00 – Bateria e dytë

29 Tetor – 12:20 – Bateria e tretë

29 Tetor – 15:00 – Gjysmëfinalet dhe Finalet

29 Tetor – 16:00 – Ngjitja në podium

29 Tetor – 17:00 – Darka zyrtare dhe Ceremonia e dorëzimit të kupave

𝗞𝗮𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗦𝗹𝗮𝗹𝗼𝗺 – 𝗡𝗲𝗻𝘀𝗶 𝗩𝗮𝘁𝗵𝗶 𝗱𝗵𝗲 𝗔𝗹𝗲𝗸𝘀𝗮𝗻𝗱𝗿𝗼𝘀 𝗕𝗲𝗴𝗼𝗹𝗹𝗶

28 Tetor – 09:30 – 11:30 – Sesioni i 1-rë

28 Tetor – 13:00 – 15:00 – Sesioni i 2-të

29 Tetor – 09:00 – 11:40 – Sesioni i 3-të (1/8-at)

29 Tetor – 12:00 – 13:30 – Sesioni i 4-t (Çerekfinalet)

30 Tetor – 09:15 – 09:55 – Sesioni i 5-të (Gjysmëfinalet)

30 Tetor – 10:10 – 10:30 – Finalja e Vogël

30 Tetor – 10:45 – 11:05 – Finalja

30 Tetor – 13:30 – Ceremonia e dorëzimit të medaljeve

𝗘𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 – 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗶 𝗚𝗷𝗼𝗸𝗮

27 Tetor – 12:00 – 15:30 – Provat e Lira 1

27 Tetor – 16:00 – 17:45 – Kualifikueset

28 Tetor – 08:30 – 10:30 – Provat e Lira 2

28 Tetor – 11:30 – 16:20 – Ccerekfinalet

28 Tetor – 16:30 – 21:00 – Shansi i fundit

29 Tetor – 10:00 – 12:15 – Provat e Lira 3

29 Tetor – 13:15 – 16:05 – Gjysmëfinalet

29 Tetor – 17:35 – 18:45 – Finalja

29 Tetor – 19:00 – Ceremonia e dorëzimit të medaljeve

𝗖𝗲𝗿𝗲𝗺𝗼𝗻𝗶𝗮 𝗲 𝗺𝗯𝘆𝗹𝗹𝗷𝗲𝘀

30 Tetor – 19:00 – 21:00

Të gjithë eventin dhe garat e pilotëve shqiptarë mund ti ndiqni Live Stream në faqen e ACA-s, www.aca.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here