Durrës Siguria rrugore, kryefjala e konkursit Të sigurt mbi dy rrota

0
595

Nje kronike serioze dhe e strukturuar nga RTV AdriaNet, mbi finalen e qytetit te Durresit dhe programit ne teresi. Nje falenderim I vecante nga ACA per gazetaren, Ervina Garro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here