Digital Motorsport Cup 2022 këtë fundjavë tek Expocity Albania

0
567

Kualifikueset – 18 Qershor – 11:00-19:00

Finalja – 19 Qershor – 15:00

Regjistrohuni këtu:

https://aca.al/aca-digital-motorsport-cup-2022/

Formati i garës

10 pilotët që do të regjistrojnë kohët më të mira gjatë kualifikueseve, do të kalojnë në fazën finale. Në fazën finale do të zhvillohen dy bateri me nga 5 pilotë dhe 2 pilotët e vendeve të para në secilën bateri, kualifikohen për në garën finale.

Fituesi ACA Digital Motorsport Cup do të përfaqësojë Shqipërinë në FIA Motorsport Games në Marsejë më 28-30 Tetor 2022

Mund të marin pjesë vetëm personat mbi 16 vjeç (djem dhe vajza).

Eventi do të zhvillohet gjatë Automotive Fair Albania që do të mbahet më 18-19 Qershor 2022 tek Expocity Albania

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here