Të sigurt mbi dy rrota

Shqipëria mori pjesë edhe këtë vit në finale e Konkursit Evropian “European Traffic Education Contest” që u zhvillua më 12-14 Shtator në Gjenevë. Ekipi shqiptar u përfaqësuar nga katër nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Pjetër Budi” dhe trajneri i tyre: 1.Arian...
Klubi i Automobilit të Shqipërisë (ACA), pas një rrugëtimi të gjatë në 11 qytete të Shqipërisë, me një pjesëmarrje masive prej 104 shkollash 9-vjeçare publike dhe jo-publike dhe të 1720 fëmijëve të moshës 10-12 vjeç, mbylli me sukses fazën...
Automobile Club Albania organizoi për të parën herë Konkursin Kombëtar për Edukimin në Lidhje me Sigurinë Rrugore “Të sigurt mbi dy rrota”. Ndër njëzet fëmijët pjesëmarrës, katër prej tyre do të përfaqësojnë Shqipërinë në Konkursin Evropian për Edukimin në...

Artikujt e Fundit