MotorSporti

Auto Club Albania organizoi me sukses edicionin e 7-të të garës Hill Climb "Trofeu Skënderbej 2021". Për dy ditë me radhë, rreth 40 pilotë të ndarë në dy kategori, Pro dhe Promo, kanë dhuruar spektakël në rrugën e Malit...
Këtë fundjavë më 11-12 Shtator 2021, në Malin e Krujës do të zhvillohet Edicioni i 7-të i garës ndërkombëtare Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2021”. Në këtë garë të vlefshme për kampionatin Hill Climb të Zonës së Europës Qendrore (CEZ-FIA),...
Këtë fundjavë më 11-12 Shtator 2021, në Malin e Krujës do të zhvillohet Edicioni i 7-të i garës ndërkombëtare Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2021”. Në këtë garë të vlefshme për kampionatin Hill Climb të Zonës së Europës Qendrore (CEZ-FIA),...
Auto Club Albania do të organizojë edicionin e 7-të të garës ndërkombëtare Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2021”. Eventi do të zhvillohet në datat 11-12 Shtator 2021 në Rrugën e Malit të Krujës në Sarisalltik. Gara është e vlefshme për...
Janë të shumtë ata të rinj të apasionuar pas garave me makina në Shqipëri. Dhe në shumë raste, praktikojnë gara shpejtësie të pasigurta duke rrezikuar fillimisht jetën e tyre dhe të përdoruesve të thjeshtë të rrugës. Auto Club Albania si...
Auto Club Albania do të organizojë edicionin e 7-të të garës ndërkombëtare Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2021”. Eventi do të zhvillohet në datat 11-12 Shtator 2021 në Rrugën e Malit të Krujës në Sarisalltik. Gara është e vlefshme për...
Rikthehet gara Hill Climb “Trofeu Skënderbej”. Këtë vit, gara që organizohet nga Auto Club Albania, do të zhvillohet në datat 11-12 Shtator 2021 në rrugën e Malit të Krujës në Sarisalltik. Kjo garë është e vlefshme për disiplinën Hill...
Shqipëria rikthehet në FIA Motorsport Games. Pas pjesëmarrjes historike për herë të parë në një kompeticion ndërkombëtar siç është FIA Motorsport Games në 2019-ën, flamuri kuqezi do të jetë sërish midis shumë flamujve nga e gjithë bota në eventin...
Auto Club Albania do të organizojë për herë të parë Digital Motorsport Cup, një event që është risi në vendin tonë. Kompeticioni do të zhvillohet për tre ditë me radhë në “Tirana Fan Zone” në Sheshin Skënderbej. Kualifikueset do të...
Një pilot shqiptar në Gjermani. Andri Gjoka është 16-vjeçari që po përfaqëson Shqipërinë me pjesëmarrjen e tij në Kampionatin Gjerman të Karteve Elektrike. Ky është kampionati i parë në botë me karte elektrike. Si pjesë e Federatës Gjermane të...

Artikujt e Fundit