Lajme dhe Ngjarje

Auto Club Albania iu bashkua fushatës globale “This is My Street” duke sensibilizuar qindra të rinj për të kërkuar rrugë më të sigurta dhe të pastra në Shqipëri.Në kuadër të kësaj fushate, ACA i ka dërguar letër edhe Ministrit...
Auto Club Albania iu bashkua fushatës globale “This is My Street” duke sensibilizuar qindra të rinj për të kërkuar rrugë më të sigurta dhe të pastra në Shqipëri.Në kuadër të kësaj fushate, ACA i ka dërguar letër Ministres së...
Fushata globale “This is My Street” është mbështetur maksimalisht nga të rinjtë. Pjesë e saj janë bërë edhe nxënësit e shkollës “Arsakeio e Tiranës”.Të rinjtë kanë të drejtë të:Përdorin rrugë të sigurtaTë kenë akses në institucionet e edukimit pa...
Fushata “This is My Street” u mbështet nga shumë të rinj dhe shkolla të Tiranës. Nxënësit e Shkollës Jo-Publike “Elitë” iu bashkuan kësaj fushate duke u sensibilizuar me të rinjtë që kërkojnë rrugë më të sigurta. Pas takimeve sensibilizuese...
Në të gjithë botën, aksidentet rrugore janë shkaku kryesor i vdekjes së fëmijëve dhe të rinjve të moshës 5-29 vjeç. Në total, më shumë se 2 milionë të rinj humbasin jetën ose lëndohen në aksidentet rrugore çdo vit. Fushata...
Fushata globale “This is My Street” vazhdon të mbështetet nga të rinjtë. Pjesë e saj janë bërë edhe nxënësit e shkollës 9-vjeçare në Tiranë, “Pjetër Budi”. Përfaqësues të Auto Club Albania kanë zhvilluar takime sensibilizuese me nxënësit e kësaj...
Edhe nxënësit e shkollës “Faik Konica” i janë bashkuar fushatës globale “This is My Street” duke kërkuar rrugë më të sigurta dhe të pastra. Gjatë takimit të zhvilluar në këtë shkollë, përfaqësues të Auto Club Albania kanë njohur nxënësit...
Aksidentet rrugore janë shkaku kryesor i vdekjeve të të rinjve në të gjithë botën. Por, nuk duhet të jetë kështu!Automobile Club Albania i është bashkuar menjëherë fushatës globale të lançuar nga FIA në lidhje me sensibilizimin e qytetarëve dhe...
Pas Ministerialit të 3-të Global për Sigurinë Rrugore të mbajtur në Stokholm në Shkurt 2020, qeveritë në të gjithë botën do të angazhohen sërish në një aksion botëror për sigurinë rrugore. Pas Ministerialit, u është bërë thirrje qeverive që...
Pas shumë vite pritje, më në fund vjen një lajm shumë i rëndësishëm për Automotorizimin Shqiptar. Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor (DPSHTRR), ka prezantuar përpara publikut dhe përfaqësuesve të grupeve të interesit projektin për ndërtimin e...

Artikujt e Fundit