Aktivitete Page 37

Aktivitete

ONE Tv Vlora, mbështet aktivitetet e Auto Club Albania mbi sigurinë rrugore.
Në finalen e qytetit të Vlorës, arritën të kualifikohen këto shkolla 9-vjecare: 3. Marigo Posio – 46 pike 2. Internacional – 52 pike 1. Jani MInga – 71 pike Do te shihemi ne qytetin e Elbasanit me 3 finalistët e...
TV Apollon, mbështet aktivitetet e Auto Club Albania mbi sigurinë rrugore.
Në finalen e qytetit të Fierit, arritën të kualifikohen këto shkolla 9-vjecare: 3. Halit Gremi & Llazar Dashi – 57 pike 2. 100 Vjetori I pavarësisë – 59 pike 1. Liri Gero – 61 pike Do te shihemi ne qytetin e Vlorës me...
Nje kronike serioze dhe e strukturuar nga RTV AdriaNet, mbi finalen e qytetit te Durresit dhe programit ne teresi. Nje falenderim I vecante nga ACA per gazetaren, Ervina Garro.
Ne finalen e qytetit te Durresit, arriten te kualifikohen keto shkolla 9-vjecare: 3. Kushtrimi i Lirise - 62 pike 2. Nene Tereza - 63 pike 1. 14 Nentori - 67 pike Do te shihemi ne qytetin e Fierit me 3 finalistet e rradhes...
Sot, Green NCAP, programi i ri i konsumatorëve, që promovon përdorimin e automjeteve ekologjike, publikon rezultatet e tij të para. Sot Green NCAP, programi i ri i promovimit të makinave ekologjike, publikon raundin e parë të rezultateve. 12 automjete...
Shpejtësi-Adrenalinë-Guxim-Sfidë Auto Club Albania organizoi gjatë vitit 2018, edicionin e pestë të eventit “Trofeu Skënderbej – Kruja Hill Climb 2018”. Gara është regjistruar në kalendarin e Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit (FIA) si dhe është e vlefshme për kampionatin CEZ (Central...
Auto Club Albania (ACA) gjatë vitit 2018, për të tetin vit radhazi, organizoi konkursin edukativ për fëmijë të moshave 10-12 vjeç, nën moton “Të Sigurt mbi Dy Rrota”. Ky konkurs është pjesë e konkursit europian “European Traffic Education Contest”,...
Në ditët tona, shumë e më shumë automjete, janë të pajisura me sisteme aktive sigurie (ADAS – Advanced Driver Assistance Systemes). Megjithatë, një sondazh i realizuar nga Connecting Mobility në bashkëpunim me Klubin e Automobilit të Holandës (ANWB), tregon...

Artikujt e Fundit