ACA në Aksion për Sensibilizim

Më 19 dhe 20 Shkurt, u zhvillua në Stokholm të Suedisë, Ministeriali i 3-të Botëror për Sigurinë Rrugore. Ky event shumë i rëndësishëm ndërkombëtar nisi me fjalën hapëse të Mbretit të Suedisë, Carl XVI Gustaf përpara rreth 1700 delegatëve...
FIA është gjithmonë e angazhuar dhe i kushton vëmendje maksimale shtresave më të rrezikuara në rrugë. Federata Ndërkombëtare e Automobilizmit ka mundësuar guidën e saj për personat me aftësi të kufizuara që udhëtojnë çdo ditë në rrugët e botës.Të...
Ministeriali i 3-të Botëror për Sigurinë Rrugore që u zhvillua më 19-20 Shkurt në Stokholm të Suedisë, ishte një mundësi shumë e mirë edhe për FIA-n që të riafirmonte rolin e saj si një avokate kryesore për rrugë më...
Duke analizuar të dhënat për aksidentet rrugore me pasojë vdekjen, Klubi i Automobilit të Belgjikës, zbuloi se 30% e numrit të përgjithshëm të aksidenteve rrugore fatale në vitin 2018 (të dhënat më të fundit) kishin ndodhur për shkak të...
Automobile Club Albania mori pjesë në datën 27 Shkurt 2020 në Konferencën e Nivelit të Lartë me temë “2020-ta, viti i Sigurisë Rrugore” duke u përfaqësuar nga Presidenti z.Niko Leka dhe nga Sekretari i Përgjithshëm, z.Eridon Lameborshi. Në këtë...
Një ditë më parë u zhvillua në Tiranë, Konferenca e Nivelit të Lartë me temë “2020-ta, viti i Sigurisë Rrugore”, në të cilën morën pjesë drejtues të lartë të institucioneve të shtetit shqiptar, përfaqësues të organizatave në vendin tonë...
Pak ditë më parë, u zhvillua në Stokholm të Suedisë Ministeriali i 3-të Botëror për Sigurinë Rrugore me pjesëmarrjen e 1700 delegatëve nga më shumë se 140 shtete nga e gjithë bota. FIA ishte e përfaqësuar në një nivel...
Është mbyllur Konferenca e 3-të Ministrore Botërore për Sigurinë Rrugore që është zhvilluar për dy ditë me radhë, 19-20 Shkurt në Stokholm të Suedisë. Në këtë konferencë shumë të rëndësishme ndërkombëtare është përfaqësuar edhe Automobile Club Albania me presidentin...
“Miliona jetë njerëzish për të shpëtuar në rrugë” është libri i Presidentit të FIA-s, Jean Todt i botuar nga “Debats Publics” përpara Konferencës së 3-të Ministrore Botërore për Sigurinë Rrugore që do të zhvillohet sot dhe nesër në Stokholm...
 Prej dy ditësh po zhvillohen në Stohkolm të Suedisë takime pune, seminare, lançime fushatash sensibilizuese apo diskutime të shumta në lidhje me sigurinë në rrugë. Gjithçka ndodh në prag të Konferencës së 3-të Ministrore Botërore për Sigurinë Rrugore që...

Artikujt e Fundit