ACA në Aksion për Sensibilizim

Në një seri provash të kohëve të fundit, Klubi i Automobilit të Gjermanisë (ADAC) ka investiguar nëse sistemet e ndihmës për shoferin mund të parandalojnë aksidentet rrugore me kafshë të egra.Në këto prova përplasjeje me një derr të egër,...
Në mesin e krizës së shkaktuar nga COVID-19, FIA, JCDecaux dhe ambasadorët e fushatës globale për sigurinë rrugore, #3500LIVES, po promovojnë një mesazh të unifikuar: ‘Rri në shtëpi. Qëndroni të sigurt. Qëndroni të angazhuar’ në një dizajn të ri...
Për shkak të pandemisë Covid-19 që është shtrirë thuajse në të gjithë botën dhe masave shtrënguese të mara nga qeveritë, lëvizja me automjet është një prej lirive që është kufizuar së tepërmi. Në këtë mënyrë, makinat që nuk përdoren...
Organizata e Kombeve të Bashkuara dhe FIA ​​bashkëpunojnë në një iniciativë globale për të nxitur bashkëpunimin ndërkombëtar dhe dialogun për tema të tilla si pandemitë dhe siguria e njeriutKombet e Bashkuara kremtojnë 75-vjetorin në një kohë sfide të madhe,...
FIA e ka një prej shtyllave kryesore mbrojtjen e mjedisit dhe angazhimi e veprimet e saj për këtë çështje janë maksimale. Dhe në këtë aspekt, FIA Region I që përfaqëson 104 klube dhe 36 milionë anëtarët e tyre në...
Transporti i mallrave dhe i njerëzve është një hallkë shumë e rëndësishme e zinxhirit të vazhdimësisë së jetës në këtë kohë lufte që po kalon e gjithë bota. Shoferët e automjeteve të transportit të mallrave dhe autobusëve janë ndër...
E gjithë bota po kalon momente shumë të vështira dhe dramatike si pasojë e pandemisë Covid-19 që tashmë ka prekur më shumë se 1.3 milionë njerëz dhe kanë humbur jetën rreth 75 mijë në rang global.Si të gjitha aktivitetet...
Presidenti i FIA-s, Jean Todt ka reaguar me anë të një mesazhi në lidhje me situatën që ka krijuar pandemia e Covid-19 në të gjithë botën. Federata Ndërkombëtare e Automobilizmit është duke e ndjekur me shumë vëmendje të gjithë...
Prej më shumë se dy javësh, Shqipëria është përfshirë nga emergjenca e përhapjes së koronavirusit, Covid-19. Deri tani, janë të konfirmuar 123 persona të prekur dhe pesë të vdekur nga ky virus që ka gjunjëzuar thuajse të gjithë botën.Prej...
Bota është prej disa javësh nën pushtetin e koronavirusit, Covid-19. Si shumë aspekte të jetës së përditshme, kjo pandemi ka prekur edhe motorsportin, ndërsa FIA ka vendosur që të shtyjë thuajse të gjitha garat e kampionateve ndërkombëtare të motorsportit,...

Artikujt e Fundit