Buletini i Sigurisë së FIA-s/ Elementet e sigurisë për pilotët

0
729
BREEN Craig (irl), M-Sport Ford World Rally Team, Ford Puma Rally1, portrait during the Rally de Portugal 2022, 4th round of the 2022 WRC World Rally Car Championship, from May 19 to 22, 2022 at Matosinhos, Portugal – Photo Paulo Maria / DPPI

Sistemet e Mbështetëseve Ballore të Kokës (FHR) të aprovuara nga FIA, duhet të vendosen nga piloti dhe bashkë-piloti që garojnë në garat e regjistruara në kalendarin e FIA-s.

Në mënyrë që FHR të funksionojë në mënyrë efektive, është e rëndësishme që ai të instalohet në përputhje me “Udhëzuesin dhe specifikimet e instalimit për pajisjet HANS®, Hybrid dhe Hybrid Pro gjatë eventeve”.

Për më tepër, është thelbësore që FHR, lidhësi FHR, helmeta dhe Helmet-M6-Terminal të jenë të miratuara nga FIA. Meqenëse ekzistojnë standarde të ndryshme për helmetat, Helmet-M6-Terminals, lidhjet FHR dhe pajisjet FHR, është e rëndësishme të sigurohet përputhshmëria e tyre.

Për më shumë, informohuni në buletinin e sigurisë së FIA-s

https://us16.campaign-archive.com/?u=d2e7b24d2c1e6cecc65ebe300&id=b41112aaad

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here