[:SQ]APLIKACIONI PËR SIGURINË RRUGORE “Mr. Bear Driver”[:]

0
916

[:SQ]

Po ju prezantojmë aplikacionin për Sigurinë Rrugore “Mr. Bear Driver”.

Ky është një aplikacion mjaft i këndshëm dhe zbavitës, që mund t’ju ndihmojë juve dhe sidomos fëmijët tuaj.

Përmes këtij aplikacioni fëmijët do të mësojnë rregullat e Sigurisë Rrugore.

Më poshtë linku:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kidsopia.plimbaursul&hl=en[:]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here