ACA Karting Slalom Cup – Shtator 2022


ACA Karting Slalom Cup – Shtator 2022 Mund të marrin pjesë djem dhe vajza 14-16 vjeç (Lindur në vitet 2006, 2007 dhe 2008).

Dy fituesit, një vajzë dhe një djalë do të përfaqësojnë Shqipërinë në FIA Motorsport Games 2022 më 26-30 Tetor 2022 në Marsejë, Francë..
Gara - E dielë - 18 Shtator 2022 - ora 10:00 te Expocity, pranë Citypark
Regjistrimet vazhdojnë deri të shtunën më 17 Shtator, ora 12:00.

Regjistrohu