ACA Karting Slalom Cup – Shtator 2022/ Regjistrohu Tani

0
424

Mund të marrin pjesë djem dhe vajza 14-16 vjeç (Lindur në vitet 2006, 2007 dhe 2008).

Dy fituesit, një vajzë dhe një djalë do të përfaqësojnë Shqipërinë në FIA Motorsport Games 2022 më 26-30 Tetor 2022 në Marsejë, Francë.

Regjistrohu në linkun më poshtë:

ACA Karting Slalom Cup – Shtator 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here