ACA Esports Cup 2022/ Regjistroni kohën dhe përfaqësoni Shqipërinë në FIA Motorsport Games

0
131

Gati për surprizën e radhës?

ACA Esports Cup 2022

Regjistroni kohën tuaj te Box Gamers Club (Rruga ‘Sami Frashëri’, pranë gjimnazit ‘Petro Nini Luarasi’, përballë ‘Shtëpisë së Ofertave’

https://www.google.com/maps/place/41%C2%B018’57.2%22N+19%C2%B048’56.1%22E/@41.3169295,19.8129115,19z/data=!4m6!3m5!1s0!7e2!8m2!3d41.3158932!4d19.8155912

Fituesi i ACA Esports Cup do të përfaqësojë Shqipërinë në FIA Motorsport Games 2022 më 26-30 Tetor 2022 në Marsejë, Francë

Mund të marin pjesë vetëm personat mbi 16 vjeç (djem dhe vajza)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here