ACA dhe Motorsport UK organizojnë Webinar Karting Marshalls

0
1777

Gati për një mundësi të mirë për të hyrë në botën e motorsportit?

Auto Club Albania në bashkëpunim me Motorsport UK do të organizojnë një webinar online për trajnimin e marshallëve të kartingut.

Trajnimi do të zhvillohet në datën 6 Gusht 2022 i ndarë në dy sesione:

6 Gusht 2022 – Ora 13:00-16:00

6 Gusht 2022 – Ora 17:00-20:00

Të interesuarit që dëshirojnë të marin pjesë në këtë trajnim, duhet të plotësojnë formularin në linkun më posht

https://aca.al/webinar-karting-marshalls/

Mund të marin pjesë vetëm personat mbi 18 vjeç

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here