Karting Endurance Championship 2023/ Gara e 3-të më 25 Nëntor

0
Gara e 3-të e kampionatit do të zhvillohet më: 𝟮𝟱 𝗡𝗲̈𝗻𝘁𝗼𝗿, 𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟰:𝟬𝟬 𝗻𝗲̈ 𝗽𝗶𝘀𝘁𝗲̈𝗻 𝗲 𝗞𝗮𝗿𝘁𝗼𝗱𝗿𝗼𝗺 𝟯. Ekipet që dëshirojnë të marin pjesë në garë, duhet të regjistrojnë kohët në...

Karting Endurance Championship 2023/ Rezultatet Live – Kualifikueset

0
Kampionati Organizohet nga Shoqata Shqiptare e Kartingut (Kartodrom Tirana) dhe është i vlefshëm për Kampionatin e Auto Club Albania dhe Federatës Shqiptare të Sporteve të Automobilizmit (FASA) Rezultatet Live –...

Regjistrohu në Albanian Karting Endurance Championship 2023

0
Kampionati Organizohet nga Shoqata Shqiptare e Kartingut (Kartodrom Tirana) dhe është i vlefshëm për Kampionatin e Auto Club Albania dhe Federatës Shqiptare të Sporteve të Automobilizmit (FASA) 3 Gara, 10...

FIA Central European Zone (CEZ) – Hill Climb Championship 2023/ Piloti Gentjan Shaqiri shpallet...

0
Kampionati i sezonit 2023 në FIA Central European Zone (CEZ) në disiplinën Hill Climb, mbyllet me një sukses historik për motorsportin shqiptar. Gara e fundit e këtij sezoni ku mori...

FIA Region I lançon fushatën e sigurisë rrugore për shpërqendrimin nga celulari

0
18 Shtator 2023 – Drejtuesit e mjeteve kanë deri në katër herë më shumë gjasa të pësojnë një aksident duke përdorur smartfonin e tyre gjatë drejtimit të mjetit. Fushata...