Transport me karroatrec

Nëse automjeti juaj nuk mund të lëviz për shkak të difekteve mekanike, personeli i ACA do tju asistojë dhe do të transportojë me karroatrec automjetin tuaj në destinacionin e përshtatshëm për ju ose në servisin më të afërt të specializuar.

 

  • Mob: +355 66 40 01 222 – Tel: +355 4 2387 018 – Email: info@aca.al

Comments are closed.