“Të sigurt mbi dy rrota 2018” / Finalja e qytetit të Fierit

0
31

Konkursi Kombëtar “Të sigurt mbi dy rrota 2018”

“Të sigurt mbi dy rrota” është pjesë e Konkursit Europian “European Traffic Education Contest” dhe ka për qëllim edukimin e fëmijëve për lëvizje më të sigurt në rrugë dhe përvetësimin sa më mirë të rregullave të trafikut.
Me aprovimin e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, si dhe në bashkëpunim të ngushtë me Drejtorinë Arsimore Rajonale Fier, në këtë konkurs morën pjesë tetë shkolla 9-vjeçare publike të qytetit të Fierit.
Shkolla “Halit Gremi” dhe shkolla “100 Vjetori i Pavarësisë” u shpallën fituese në finalen e qytetit të Fierit.
Këto dy shkolla do të marrin pjesë në Konkursin Final Kombëtar, që do të zhvillohet në Tiranë më 12 Maj 2018.
Ekipi fitues i finales kombëtare do të përfaqësojë Shqipërinë në Konkursin Europian që këtë vit do të zhvillohet në Budapest, në datat 6-9 Shtator 2018.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here