Stafi i Redaksise

[:sq]STAFI I REDAKSISË

Redaksia e Revistës AutoClub përbëhet nga:

 • Drejtor: Sokol DUMA
 • Kryeredaktor: Kris ÇIKA
 • Gazetarë dhe bashkëpunëtorë: Eskil XHAMETA,  Ardi AFEZOLLIBajram MUÇA dhe disa bashkëpunëtorë të jashtëm.
 • Faqosja: Orest MUÇA

[:en]Redaksia e Revistës AutoClub përbëhet nga:

 • Drejtor: Eno ZENELI
 • Kryeredaktor Sokol DUMA
 • Gazetarë dhe bashkëpunëtorë:
  prof. Misto POPA, Ardi AFEZOLLI, Kozeta GINA, Nikolin BERXHIKU, Ismail ALIJ, dhe shumë bashkëpunëtorë të jashtëm.
 • Faqosja: Orest MUCA
 • Shtypshkrimi: AlbPaper

[:]