Shpeto Jete! Ul Shpejtesine #SlowDown

 

Ne periudhen 8-14 maj 2017, do te zhvillohet fushata “4th UN Global Road Safety Week” (https://www.unroadsafetyweek.org)  ne bashkepunim me Federation Internationale de l’Automobile (FIA) per sigurine rrugore (#SlowDown).

Klubi i Automobilit te Shqiperise, si perfaqsues ekskluziv i FIA-s per Shqiperine, ka arritur te marre konfirmimin nga FIA per t’u bere pjese e kesaj fushate sensibilizimi.

Element i fushates sensibilizuese “Shpeto jete, Ul Shpejtesine” ne Tirane eshte dhe vendosja e shenjave te fushates globale – 50mx50cm – ne segmente rrugore me rrezikshmeri te larte per jeten e qytetareve, si: Segmenti Qafe Kashari-Rinas, Segmentet rrugore prane 5 shkollave te kryeqytetit.

Klubi ka parashikuar qe shenjat e fushates te vendosen prane tabelave me shenjat e qarkullimit rrugor dhe ne struktura te ngjashme pergjate gjithe javes 8-14 maj 2017.

Angazhohu dhe ti!

1.  Plotesoni te dhenat ne linkun e meposhtem

https://www.unroadsafetyweek.org/en/get-involved

Ose

2.  Deklaroni angazhimin tuaj duke regjistruar nje video te shkurter 30 sekonda nga celulari juaj.

Shkruani motivin tuaj ne kete leter “signboard-per-print”

 

Comments are closed.