Shërbime gomisterie

flat-tire-servicesNëse automjeti juaj ka një gomë të shfryrë dhe keni gomë rezervë, personeli i ACA mund tua ndërrojë për ju. Verifikoni paraprakisht në automjetin tuaj nëse keni çelësin përkatës që liron gomat. Nëse nuk e keni këtë çelës, atëherë mund të jemi të detyruar ta transportojmë me karroatrec automjetin tuaj.

  • Mob: +355 66 40 01 222 – Tel: +355 4 2387 018 – Email: info@aca.al

Comments are closed.