Info për Anëtarin

Anëtari gjatë periudhës së vlefshmërisë së anëtarësimit, ka të drejtë që 24 orë në ditë të informohet nga CSC e ACA-s në lidhje me:

  • motin, distancat kilometrike, rrugën me të përshtatshme  që duhet të përshkojë në Shqipëri
  • çfarë duhet të bëjë në rast aksidenti rrugor, kujt t’i drejtohet nëse ka të plagosur.
  • si veprohet me dokumentacionin e makinës dhe sa kushtojnë ato ( taksa makine, patenta, lejet e qarkullimit, kalimi i pronësisë etj.)
  • siguracionet e automjeteve
  • çfarë duhet të bëjë në rast gjobitjeje nga Policia  Rrugore, kujt t’i drejtohet nëse ka pretendime;  si veprohet.
  • vendndodhjet e hoteleve, restoranteve dhe vendeve turistike brenda Shqipërisë

Comments are closed.