Të Ndryshme

Të jesh shtatëzënë dhe të ngasësh makinën

A mund të ngas makinën gjatë shtatzënisë? Natyrisht që mundeni. Gratë shtatzëna mund të ngasin makinën përderisa ndihen mirë! Por këshillohet që ato të mos e përdorin mjetin më shumë se 2-3 orë në ditë. …

më shumë

Nafta, çmimi rritet për efekt zinxhir

Çmimi i naftës nuk ndalon. Pas rritjes së shënuar në dy muajt e mëparshëm, së fundi çmimi po i afrohet 200 lekëve për shkak të efektit zinxhir që ka prekur kostot e transportit të vetë …

më shumë