Rreth Shqipërisë

Rreth Shqipërisë

Klima dhe Temperaturat

Shqipëria ka një klimë mesdhetare të butë. Shumë vizitorë zbulojnë se moti në ultësira nuk është asnjëherë i ftohtë. Veçanërisht Bregdeti i Jonit është shumë i butë, me një temperaturë mesatare dimërore nga 8-10 °C (46-50F). Në Tiranë dhe në...

Artikujt e Fundit