Lajme dhe Ngjarje

Road safety award for Automobile Club Albania

On 20 May, the Automobile Club Albania (ACA) received the European Road Safety Charter’s Excellence in Road Safety Award for best practices. For the 2016 awards, the Charter had chosen to award actions on youth and innovation.

Selected from nearly 100 entries, the ACA education campaign targeted children from 5 to 12 years old and included the broadcasting of a series of cartoons on national TV channels, in schools and in kindergartens…

më shumë

Deklaratë për shtyp

Automobile Club Albania (ACA) në bashkëpunim me Federatën e Autosporteve të Kosovës (FASK) mbajtën në datat 27 dhe 28 Shtator trofeun “Kruja Hill Climb” e vlefshme për Kampionatin Kombëtar të Shqipërisë, Kampionatin Kombëtar Eurogoma të Kosovës si dhe e regjistruar si FIA International Sanctioned Event me nr. 1.00033611 në Kalendarin Ndërkombëtar Sportiv.

më shumë

Trofeu i Karting 2014 CIK-FIA: është koha e sfidës!

Trofeu CIK-FIA Karting Academy feston 5 vjetorin përmes një kompeticioni unik global që vë përballë njëri tjetrit konkurrentët më të rinj pilotë nga shtete të ndryshme në vitin 2014. Ky vit është i destinuar të …

më shumë

Z. Jean Todt, viziton Shqipërinë me ftesë të Klubit Shqiptar të Automobilit

Presidenti i FIA-s Jean Todt viziton Shqipërinë për të promovuar sigurinë rrugore. Është hera e parë që vendi ynë pret një personalitetet të një rangu kaq të lartë si Presidenti i Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit …

më shumë