Aktivitete

19 nëntori është Dita Përkujtimore e Viktimave të Aksidenteve në Rrugë (WDR). Këtë vit ajo do të shënohet nga FIA nën siglën: “Objektivi ynë deri në vitin 2020 – Pakësimi i fataliteteve rrugore dhe dëmtimeve …

më shumë

#ParkYourPhone.

Automobile Club Albania encourage you to join #ParkYourPhone, a campaign to encourage responsible smartphone use in traffic. http://www.fiaregion1.com/park-your-phone/ DON’T TEXT AND DRIVE #ParkYourPhone Opsioni #ParkYourPhone vlen për përdoruesit e telefonave smart në trafik, drejtuesit e mjeteve, …

më shumë

ETEC 2017 – EUROPEAN TRAFFIC EDUCATION CONTEST

Kjo garë synon të intensifikojë edukimin europian mbi trafikun në çdo vend dhe si rrjedhojë të reduktojë rrezikun e aksidenteve ku përfshihen fëmijë që ngasin biçikleta. Gara duhet të inkurajojë klubet e automobilit dhe turneve …

më shumë

Cancellation of FIA CEZ Tamara Hillclimb 2017

The Automobile Club Albania, with regret would like to inform you about the cancellation of the CEZ Hillclimb “Tamara 2017”, which was scheduled for 01-02 of July 2017. Due to the postponement of the date …

më shumë

Trofeu Skënderbej – Tamara Hillclimb 2017

English | Shqip Të dashur Miq, Kemi nderin t’ju njoftojmë hapjen e regjistrimeve për edicionin e pestë të “Trofeut Skënderbej – Tamara Hillclimb 2017”. Gara është regjistruar në kalendarin e Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit si …

më shumë

Shpeto Jete! Ul Shpejtesine #SlowDown

Ne periudhen 8-14 maj 2017, do te zhvillohet fushata “4th UN Global Road Safety Week” (https://www.unroadsafetyweek.org) ne bashkepunim me Federation Internationale de l’Automobile (FIA) per sigurine rrugore (#SlowDown). Klubi i Automobilit te Shqiperise, si perfaqsues …

më shumë

Konkursi Kombëtar për Edukimin mbi Sigurinë Rrugore

“TË SIGURT MBI DY RROTA – 2017” Është viti i shtatë që Automobile Club Albania organizon me fëmijët e moshave 10-12 vjeç, Konkursin Kombëtar për Edukimin mbi Sigurinë Rrugore, me titull “Të Sigurt mbi dy …

më shumë

Trofeu Skënderbej Kruja Hillclimb – 2016

Të dashur Miq, Kemi nderin t’ju njoftojmë hapjen e regjistrimeve për edicionin e katërt të “Trofeut Skënderbej – Kruja Hillclimb 2016”. Gara është regjistruar në kalendarin e Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit si dhe është e …

më shumë

Go on! Submit your idea now!

Go on! Submit your idea now! Competition Are you: 18-22 years old? Full of ideas on how traffic and transportation could be better? Then Transport Genius of the future is for you. Take part in …

më shumë

Trofeu Skënderbej Kruja Hillclimb – 2015

Kushte të përgjithshme Të dashur Miq, Kemi nderin t’ju njoftojmë hapjen e regjistrimeve për edicionin e tretë të “Trofeut Skënderbej – Kruja Hillclimb 2015”. Gara është regjistruar në kalendarin e Federatës Ndërkombtare të Automobilizmit (në …

më shumë