Rr. “Ismail Qemali”, Nr. 32/1, Nj. A. 1, 1019, Tirane
+355 6730 09006 autoshkolla@aca.al

Autoshkolla ACA

Ejani në Autoshkollën ACA, me ambjente komode pozicionuar në mes të ish-Bllokut

Teori

Pregatitje për testin e teorisë me materiale bashkekohore.

Praktike

Pregatitje për testin e praktikës nga instruktore me pervoje.

Guide

Guidë individuale për ata që e kanë patentën. Me makinat tona ose personale.

Te huaj

Shërbimet e Autoshkolles ACA ofrohen edhe për shtetas të huaj.

Ku ndodhemi

Rr. "Ismail Qemali", Nr. 32/1, Nj. A. 1, 1019, Tirane

Kontakto

Informacione

Per te lehtesuar pergatitjen e kursanteve, ACA ju ve ne dispozicion pyetesorin teorik per drejtuesit e mjeteve rrugore.
Ky pyetesor permbledh pyetje nga te gjitha ceshtjet e qe kursantet mund te ndeshen gjate testimit teorik dhe ne praktike gjate guidimit.

Dokumentacioni

Dokumentat qe ju nevojiten per rregjistrimin ne kursin e pregatitjes per leje drejtimi:

  1. Fotokopje e kartes se Identitetit
  2. Raport mjeksor me fotografi (leshuar brenda 6 muajve te fundit)
  3. Fotografi per patente 4 X 6 ( 6 cope)

Struktura e Testit

Per te lehtesuar pergatitjen e kursanteve, ACA ju ve ne dispozicion pyetesor teorik per drejtuesit e mjeteve rrugore. Ky pyetesor permbledh pyetje nga te gjitha ceshtjet e qe kursantet mund te ndeshen gjate testimit teorik dhe ne praktike gjate guidimit.

Testimi Teorik

Klikoni linkun dhe testoni njohurite tuaja me testin teorik online ketu.

Testimi praktik

Automjetet qe ne ju veme ne dispozicion jane te markave te ndryshme, me kamio manuale dhe automatike.

Stafi

Instruktoret e Autoshkolla ACA i pergjigjen kerkesave tuaja gjate pergatitjes teorike dhe praktike.
Eksperienca e larmishme e instruktoreve me kursantet eshte garanci qe cdo kandidat per drejtues mjeti te perfitoje njohurite e duhura teorike dhe aftesite e nevojshme praktike,per te qene te sukseshem ne provimet perkatese duke minimizuar kostot e kandidatit.
Instruktoret jane ne dispozicion te kursanteve me fleksibilitetin e orareve sipas nevojave te tyre.Drejtues Teknik & Instruktor i Teorise

Ing. Viktor POJANI

Mob: +355 6730 09006

Mob: +355 6860 32930

Instruktor i praktikes

Mob: +355 6720 88533

Email: autoshkolla@aca.al

Ambjentet & Automjetet

Autoshkolla ACA, ju fton te zhvilloni kursin e pergatitjes teorike ne ambjentet komode te klases qe gjendet ne qender te ish-Bllokut.
Klasa eshte plotesisht e pajisur sipas standardave te percaktuara ligjore.
Ambjentet jane lehtesisht te aksesueshme ne cdo kohe kushdo kandadit.
Autoshkolla ACA ve ne dispozicion te kursanteve automjete te markes MAZDA te pershtatura dhe certifikuara per zhvillimin e kursit te praktikes.

Rreth Nesh

Autoshkolla ACA eshte pjese e aktivitetit te Klubit te Automobilit te Shqiperise dhe Automobile Touring Club Albania.
Klubi i Automobilit te Shqiperise (Automobile Club Albania - ACA) eshte anetare ekskluzive e Federates Nderkombetare te Automobilizmit (FiA) qe organizon Formula1.
ACA gjithshtu ofron dhe kurse pergatitje teorike dhe praktike te femijeve te moshave deri ne 16 vjec per nivelin Karting.
Autoshkolla ACA dhe Akademia ACA KARTING synojne rritjen e sigurise rrugore duke ofruar trajnime si per te te rriturit ashtu edhe per femijet.