Anëtarësimi

Anëtarësohu në ACA dhe përfito shërbimet e asistencës rrugore për emergjencat në udhëtim.

Përfito nga çmimet e reduktuara për anëtarët ACA për shërbimet e tjera

Zgjidhni mënyrë më të përshtatshme për tu bërë Anëtar i ACA dhe për të marrë kartën e anëtarësimit

 • Online aca.al – plotëssoni tani formularin e shkurtër të aplikimit
 • Zyrat e ACA – ejani pranë zyrave të ACA Rruga “Ismail Qemali” Nr. 32/1 (shiko në hartë)
 • Call Center ACA – Rruga “Mine Peza” prane Union Travel (shiko në hartë)
 • Mobile: +355 6640 01 222
 • Telefon: +355 4 23 87 017
 • Email: info@aca.al
 • Agjencite Unionnet- Western Union ne qytetin tuaj ( shiko agjencite )

Anëtarësohu në ACA dhe përfito shërbimet e asistencës rrugore për emergjencat në udhëtim.

Përfito nga çmimet e reduktuara për anëtarët ACA për shërbimet e tjera

Zgjidhni mënyrë më të përshtatshme për tu bërë Anëtar i ACA dhe për të marrë kartën e anëtarësimit

 • Online aca.al – plotëssoni tani formularin e shkurtër të aplikimit
 • Zyrat e ACA – ejani pranë zyrave të ACA Rruga “Ismail Qemali” Nr. 32/1 (shiko në hartë)
 • Call Center ACA – Rruga “Mine Peza” prane Union Travel (shiko në hartë)
 • Mobile: +355 6640 01 222
 • Telefon: +355 4 23 87 017
 • Email: info@aca.al
 • Agjencite Unionnet- Western Union ne qytetin tuaj ( shiko agjencite )
 

ACA Start 1900

 

ACA Plus 2900

 

ACA Gold 9900

 

ACA Family